NRK Meny
 Bill Cosby
Foto: Matt Slocum / AP

Overgrepssaken mot Bill Cosby

Oppsummert

Den amerikanske komikeren Bill Cosby er tiltalt for å ha forgrepet seg på en kvinne, men sier det var frivillig. Den første rettssaken ble kjent ugyldig fordi juryen ikke klarte å bli enige om skyldspørsmålet. Ny rettssak starter i mars 2018.

 • Cosby på scenen etter anklager

  Den overgrepstiltalte komikeren Bill Cosby hadde mandag sin første offentlige opptreden etter at han ble anklaget for overgrep i 2015. Den 80 år gamle komikeren var på scenen i rundt en time på en jazzklubb i hjembyen Philadelphia.

 • Ny Cosby-rettssak utsatt til 2018

  Den nye rettssaken mot den overgrepstiltalte komikeren Bill Cosby (80) utsettes til mars neste år. Cosbys nye advokater ba om utsettelsen og viste til at de trenger mer tid til å sette seg inn i saken. Saken skulle ha startet i november.

 • Vil ha ny Cosby-sak innen 120 dager

  Kevin R. Steele, aktor i overgrepssaken mot Bill Cosby, sier de har ett år på seg til å opprette en ny rettssak mot tv-kjendisen. – Dommeren indikerte at det kan bli i løpet av de neste 120 dagene. Ofrene fortjener en kjennelse i saken, sier han.

 • Aktor: Vil ha ny Cosby-sak snarest

  Kevin R. Steele, aktor i overgrepssaken mot Bill Cosby, sier de skal revurdere saken, og håper å få en ny rettssak gående mot den tidligere tv-kjendisen. – Planen er å få det i gang så fort som mulig, sier han på en pressekonferanse.

 • Cosbys kone raser mot aktoratet

  Bill Cosbys kone Camille raser bl.a. mot påtalemyndigheten, dommeren og mediene, etter at overgrepssaken mot mannen ble annullert. – [Aktor] har et grusomt og utnyttende ambisjonsnivå, sier hun i en uttalelse.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no