Hopp til innhold
Lars Ringvik
Foto: Harald Christian Eiken

Overgrepssak i Gudbrandsdalen

Oppsummert

Politiet har siktet en 19-åring fra Gudbrandsdalen for seksuelle overgrep mot flere jenter. Først dreide det seg om 30 personer, men det har nå økt til 48, skriver VG. Nærmere 20 jenter skal ha vært under 16 år da overgrepene fant sted.

  • – Kjent med utvidelsen

    – Han er kjent med at det kommer en ny siktelse som vil gjelde flere jenter, og han vil erkjenne mange av forholdene, sier 20-åringens forsvarer Kåre Lund til VG. Han forsvarer mannen som er under etterforskning for overgrep mot totalt 48 jenter.

  • Politiet: – Kan ha smittet flere

    Etter det VG får opplyst, har mange av de fornærmede jentene blitt undersøkt for kjønnssykdommer. Politiet mener den siktede 20-åringen visste at han var smittet av kjønnssykdom, men at han likevel unnlot å bruke prevensjon under de påståtte overgrepene.

  • Politiet: – Overgrep mot 48 jenter

    Politiet mener at en 20 år gammel mannen fra Gudbrandsdalen skal ha begått seksuelle overgrep mot 48 unge jenter. Han ble i november siktet for overgrep mot minst 30 jenter i løpet av en toårsperiode. Et halvt år senere mener politiet nå at de kan kan bevise at mannen har forgrepet seg seksuelt mot totalt 48 jenter, får VG opplyst.

Mannen fra Gudbrandsdalen som er siktet for overgrep mot en rekke jenter, har erkjent flere av forholdene, opplyser politiet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no