NRK Meny

Overgrepsbilde-sak i Sør-Trøndelag

 • Nye pågripelser i overgrepsbildesak

  Politiet varsler nye pågripelser i Trøndelag i overgrepsbildesaken, som også omfatter overgrepsbilder av barn.

  – Etterforskningen fortsetter med full styrke og vi forventer at flere saker kommer for retten på nyåret, sier politiadvokat Marianne Høyer.

 • – Diskuterte overgrep på treåring

  To av de siktede i overgrepssaken i Trøndelag skal ha chattet om hvor langt de kunne gå i å forgripe seg på datteren (3) til den ene. Det er gjort forsøk på å finne ut om treåringen ble utsatt for overgrep, men ingenting tyder på at handlingen ble fullbyrdet.

 • Overgrepssiktet 39-åring løslates

  En 39-åring som er siktet for lagring av overgrepsbilder av barn løslates fra varetekt i dag. Til sammen åtte menn er pågrepet i den store overgrepsbildesaken som er rullet opp i Trøndelag. En 34-åring blir framstilt for varetektsfengsling i dag.

 • Ett barn identifisert i Norge

  Politiet har identifisert et norsk barn i forbindelse med etterforskningen av overgrepsbilde-saken, melder Adressa. Barnet som er identifisert bor ikke Sør-Trøndelag politidistrikt. Også et barn fra Sør-Trøndelag har sittet i dommeravhør torsdag.

 • Ny pågripelse i overgrepsbilde-sak

  En 34 år gammel mann er pågrepet og siktet i en stor overgrepsbilde-sake i Sør-Trøndelag. Totalt seks menn i Sør-Trøndelag er siktet i saken. Deler av materialet som er beslaglagt, viser grove seksuelle overgrep mot barn helt ned i spedbarnsalder.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no