Skyting Etterstad
Foto: Erik Engen

Oslo-skytingen

Oppsummert

To personer ble skutt på Majorstua i Oslo i juli. Politiet har identifisert mannen de etterlyser etter skyteepisoden. Tre personer er allerede siktet for medvirkning til drapsforsøk. Den ene siktede godtok fire ukers varetektsfengsling.

 • Etterlyst mann er nå avhørt

  Den etterlyste mannen etter Majorstua-skytingen 27. juli er pågrepet, avhørt og løslatt igjen. Politiet gikk ut med et videoopptak 2. august som viste den etterlyste mannen i rød caps. I slutten av juli var det to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom, på Grünerløkka og på Majorstua. Mannen er fortsatt siktet.

 • Oslo: Identifisert etterlyst mann

  Politiet har identifisert mannen de etterlyser etter skyteepisoden på Majorstua i Oslo 27. juli. Mannen er en norsk statsborger i tidlig 30-årene. Han er ennå ikke pågrepet. Han vil bli siktet for bevispåvirkning og unndragning fra strafforfølgning.

 • Etterlyser mann i rød caps

  Politiet i Oslo går ut med et videoopptak av en mann i rød caps, som de ber melde seg i forbindelse med skyteepisoden på Majorstuen sist uke.

 • 27-åring løslates etter skyting

  En 27-åring som politiet mener var involvert i skyteepisoden på Majorstuen i Oslo i forrige uke, blir løslatt. Politiet har trukket varetektsanken.

 • 31-åring godtar varetekt

  Den 31 år gamle mannen som er siktet for vold etter skyteepisoden på Grünerløkka for en uke siden, godtar fire ukers varetektsfengsling. Han nekter straffskyld, melder NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no