Oslo-politiet

 • TV 2: Fire pågrepet i politiaksjon

  Ifølge TV 2 er fire personer pågrepet etter en politiaksjon på Tøyen i Oslo onsdag kveld. Politiet opplyser til mediehuset at det ble funnet et våpen i bilen der de fire personene satt. De jobber nå med å kartlegge bakgrunnen til de pågrepne.

 • Oslo-politiets nettpatrulje åpnet

  Justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara åpnet i går Oslo-politiets nye nettpatrulje. Nettpatruljens oppgave vil være å skape tillit og dialog med spesielt barn og unge, gjennom sosiale medier.

  Laster Twitter-innhold
 • Faktisk.no tilbakeviser Frp-påstand

  Faktisk.no konkluderer med at Jon Helgheim (Frp) sin påstand om at Oslo-politiet ble bygget ned økonomisk under den rødgrønne regjeringen, er feil. De viser til at budsjettet til Oslo-politiet økte fra 1.4 milliarder i 2007, til 2 milliarder i 2013.

 • Politiet henlegger straffesaker

  Oslo politidistrikt har fått beskjed om å henlegge mindre alvorlige straffesaker som lommetyverier og sykkeltyverier, fordi kapasiteten er for liten. Tillitsvalgte i politiet er svært kritiske til hva slags signaleffekt dette gir, skriver Budstikka.

 • Antall politioppdrag opp 30 prosent

  Politiets operasjonssentraler registrerte hele 809.893 oppdrag i 2016, en økning på over 30 prosent på ni år. I 2007 hadde politiet 604.115 oppdrag, skriver Politiforum. Oslo politidistrikt registrerte over 130.000 oppdrag i fjor.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no