NRK Meny
Orkla
Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Orkla

Oppsummert

Orkla Foods har vedtatt å flagge ut produksjonen av Fun Light og Tomtegløgg fra Gimsøy Kloster i Skien til Sverige. Utflagging av Idun ketsjup og sennep i Rygge blir avgjort i mai.

 • Sterke tall fra Orkla

  Merkevarekjempen Orkla leverte et justert driftsresultat på 1443 millioner kroner i fjerde kvartal 2017. Dette var opp 10 prosent fra samme periode i 2016. Det var også om lag 10 prosent høyere enn analytikere i snitt ventet på forhånd.

 • Orkla kjøper svenske nettbutikker

  Orkla har inngått avtale om kjøp av det svenske selskapet Health and Sports Nutrition Group AB, som har hovedkontor i Stockholm. 60 prosent av selskapets omsetning for de siste 12 måneder kommer fra Sverige – resten fra Finland, Norge og Danmark.

 • Vekst i Orkla

  Orkla økte driftsinntektene med 4 prosent og leverte også et forbedret resultat i andre kvartal sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Konsernsjef Peter A. Ruzicka sier økt råvarepris og svak krone har påvirket resultatet, skriver NTB.

 • Orkla-driftsresultat opp 19 prosent

  Orklas driftsresultat økte med 19 prosent til 1,3 milliarder kroner i fjerde kvartal i fjor, opplyser selskapet i en pressemelding. Det er 100 millioner kroner mer enn det analytikerne ventet på forhånd.

 • Orkla legger ned i Kristiansund

  Styret i Orkla-eide Lilleborg har besluttet å flytte produksjonen fra Ello-fabrikken i Kristiansund til Falun i Sverige. – Vi vet at beslutningen om å flytte produksjonen rammer de 60 ansatte på Ello hardt, skriver selskapet i en pressemelding.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no