Orkla
Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Orkla

Oppsummert

Orkla Foods har vedtatt å flagge ut produksjonen av Fun Light og Tomtegløgg fra Gimsøy Kloster i Skien til Sverige. Utflagging av Idun ketsjup og sennep i Rygge blir avgjort i mai.

 • Orkla sier opp over 200 ansatte

  Orkla sier opp over 200 ansatte, melder Dagbladet. Over 200 vareplasserere mister jobben i Orkla som følge av at dagligvarekjedene selv vil ha kontrollen over butikkhyllene.

 • Sterke tall fra Orkla

  Merkevarekjempen Orkla leverte et justert driftsresultat på 1443 millioner kroner i fjerde kvartal 2017. Dette var opp 10 prosent fra samme periode i 2016. Det var også om lag 10 prosent høyere enn analytikere i snitt ventet på forhånd.

 • Orkla kjøper svenske nettbutikker

  Orkla har inngått avtale om kjøp av det svenske selskapet Health and Sports Nutrition Group AB, som har hovedkontor i Stockholm. 60 prosent av selskapets omsetning for de siste 12 måneder kommer fra Sverige – resten fra Finland, Norge og Danmark.

 • Vekst i Orkla

  Orkla økte driftsinntektene med 4 prosent og leverte også et forbedret resultat i andre kvartal sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Konsernsjef Peter A. Ruzicka sier økt råvarepris og svak krone har påvirket resultatet, skriver NTB.

 • Orkla-driftsresultat opp 19 prosent

  Orklas driftsresultat økte med 19 prosent til 1,3 milliarder kroner i fjerde kvartal i fjor, opplyser selskapet i en pressemelding. Det er 100 millioner kroner mer enn det analytikerne ventet på forhånd.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no