Orkanen Dorian
Foto: HO / AFP

Orkanen Dorian

Oppsummert

Antallet døde etter at orkanen «Dorian» traff Bahamas fortsetter å øke. Det er den kraftigste orkanen som har truffet nordvestre Bahamas i moderne tid. Orkanen er nå på vei opp langs USAs kyst.

 • Equinor kjenner ikke utslippsomfang

  Omfanget av utslippene fra Equinors oljeterminal på Bahamas etter orkanen Dorian for snart fem uker siden, er fremdeles uklart, skriver NTB. Selskapet har hittil samlet 28.000 fat med oljeprodukter.

 • Bahamas slapp unna ny storm

  Mange fryktet den tropiske stormen «Humberto» skulle gjøre den allerede vanskelige situasjonen verre på Bahamas. Etter å ha sluppet en del regn over deler av øya flyttet stormen seg derimot videre uten at flere ødeleggelser skjedde, melder AP.

 • Ny storm på vei mot Bahamas

  Den nye stormen som er på vei mot Bahamas, en uke etter at orkanen «Dorian» herjet, har fått navnet «Humberto». Den er ventet å treffe noen av øyene som ble hardest rammet av «Dorian», som Abaco og Grand Bahamas. Det melder AP.

  Bahamas Hurricane Dorian
  Foto: Ramon Espinosa / AP
 • Nytt uvær på vei til Bahamas

  Et tropisk lavtrykk truer på nytt nordvestlige deler av Bahamas med kraftig nedbør og vind kort tid etter orkanen Dorian. Uværet kan nå land fredag og lørdag, og kan utvikle seg til en tropisk storm, skriver AFP.

 • Antall savnede faller

  Antallet savnede etter orkanen «Dorians» herjinger på Bahamas faller til 1300. Tidligere denne uka opplyste myndighetene om at det var 2500 personer savnet. Årsaken til det lavere tallet er ifølge BBC at de har sjekket lista mot de evakuerte.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no