Orkanen Laura
Foto: Jon Shapley / AP

Orkanen «Laura»

Oppsummert

Over en halv million mennesker har fått ordre om å evakuere utsatte områder i Texas og Louisiana i USA på grunn av orkanen «Laura» som er på vei mot land. Det er ventet at orkanen vil bli en kategori-4 før den slår inn over land.

 • Trump besøker orkan-rammede stater

  President Donald Trump er lørdag i delstatene Louisiana og Texas for å inspisere skadene etter orkanen Laura. Minst 14 personer er døde og hundretusener er uten strøm og vann som følge av orkanen som traff den amerikanske sørkysten torsdag.

 • Minst 14 døde etter orkanen «Laura»

  Minst 14 personer er funnet døde etter at orkanen «Laura» feide inn over Louisiana i USA. Fredag var hundretusener av mennesker fortsatt uten strøm og vann. Guvernør John Bel Edwards i Louisiana sier at skadeomfanget likevel er mindre enn fryktet.

 • Seks døde etter Laura

  Minst seks personer er bekreftet omkommet etter at orkanen Laura traff delstaten Louisiana i USA torsdag. Delstatens guvernør frykter at orkanen vil kreve flere ofre. Orkanen tilhørte kategori fire av fem da den traff land i går.

 • Trump om orkanen «Laura»

  Det ser ut som vi har hatt litt flaks, sier president Donald Trump etter orkanen «Laura» traff blant annet Louisiana og Texas. Torsdag ble orkanen nedgradert til en tropisk storm, og er nå på vei mot Arkansas.

 • Trump vil besøke orkanofre

  USAs president Donald Trump sier han vil besøke Texas og Louisiana i helgen, der orkanen "Laura" har forårsaket store materielle ødeleggelser. Fire mennesker er døde i Louisiana etter at trær har falt over hus. Flere hundre tusen ble evakuert.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no