Orkanen «Joaquin»

 • Fant svart boks på 5000 m dyp

  Letemannskaper har funnet den svarte boksen etter forliset med frakteskipet El Faro som forsvant under orkanen Joaquin ved Bahamas i fjor høst, melder AP. 33 mennesker omkom. Boksen ble funnet av en fjernstyrt undervannsfarkost på 5000 meters dyp.

 • Båter blåst på land på Bahamas

  Flere båter ble blåst på land på Long Island på Bahamas av orkanen «Joaquin» da den traff øygruppen i forrige uke. Det er klart etter at opprydningsarbeidet etter orkanen er i gang.

  Båter blåst på land på Bahamas
  Foto: Tim Aylen / Ap
 • Lasteskip gikk trolig til bunns

  Det savnede lasteskipet El Faro har trolig forlist utenfor Bahamas der orkanen Joaquin herjet, melder USAs kystvakt. Skipet hadde et mannskap på 33 om bord og forsvant torsdag. Ingen av dem er funnet.

 • 33 personar i orkan ved Bahamas

  Den amerikanske kystvakta er i ferd med å gjennomføre ein redningsaksjon av eit konteinarskip med 33 personar ombord. Det er fanga i orkanen Joaquin i nærleiken av Bahamas, melder Reuters. Orkanen har kategori fire, som er den nest høgste kategoriseringa av orkanar.

 • Orkanen «Joaquin» har nådd Bahamas

  Orkanen Joaquin feier over Bahamas med en vindstyrke på 60 meter per sekund. Langs østkysten av USA forbereder folk seg på å bli rammet av den tropiske stormen. Orkanen som torsdag ble oppgradert til nivå fire, regnes som ekstremt farlig, melder AFP.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no