NRK Meny
Per Orderud løslatt
Foto: Holm, Morten / NTB scanpix

Orderud-drapene

Oppsummert

22. mai 1999, ble Kristian, Marie Orderud og Anne Orderud Paust drept på Orderud gård. Per og Veronica Orderud, ble dømt til 21 års fengsel for medvirkning til overlagt drap. Kristin Kirkemo og Lars Grønnerød fikk lavere fengselsstraffer.

 • Saksøker Per og Veronica Orderud

  Kristin Kirkemo og broren saksøker Per og Veronica Orderud og Veronicas lillesøster i forbindelse med et arveoppgjør etter halvsøstrenes felles mor. Det skriver VG. Kirkemo og Orderud-paret ble alle dømt for trippeldrapet på Orderud gård i 1999.

 • Veronica Orderud «lurte» mediene

  Drapsdømte Veronica Orderud sier hun har gitt koseintervjuer til norske medier for å rette opp inntrykket etter trippeldrapssaken. Det kommer frem i en bacheloroppgave av Elise Rønnevig Andersen, sitert av VG.

 • Veronica Orderud løslatt

  Veronica Orderud ble løslatt klokken 10 i formiddag, 16 år etter at hun ble dømt til 21 års fengsel for medvirkning til Orderud-drapene. Hun er den siste som løslates av de totalt fire som ble dømt etter drapene.

 • Veronica Orderud slippes ut

  Elleve dager etter at ektemannen ble løslatt, blir Veronica Orderud onsdag sluppet ut av fengsel. Da har hun sonet i 16 år for trippeldrapet på Kristian og Marie Orderud og deres datter Anne Orderud Paust i 1999.

 • Per Orderud ute av fengsel

  Etter 15 år i fengsel er Per Orderud løslatt. Det melder TV2. Orderud er dømt for medvirkning til trippeldrap. Kona Veronica Orderud løslates neste uke. Sammen flytter de tilbake til gården og ektemannen Per, melder kanalen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no