NRK Meny
Per Orderud løslatt
Foto: Holm, Morten / NTB scanpix

Orderud-drapene

Oppsummert

22. mai 1999, ble Kristian, Marie Orderud og Anne Orderud Paust drept på Orderud gård. Per og Veronica Orderud, ble dømt til 21 års fengsel for medvirkning til overlagt drap. Kristin Kirkemo og Lars Grønnerød fikk lavere fengselsstraffer.

 • Lansert ny Orderud-nettside

  Privatetterforsker Tore Sandberg vil publisere det han omtaler som nye beviser i Orderud-saken, skriver RB. Nettsiden orderudsaken.no ble lansert i helgen. Sandberg jobber for å få gjenopptatt saken etter trippeldrapet på Orderud gård i 1999.

 • Trekker arvekrav mot Per Orderud

  Per Orderud er ikke lenger part i arvestriden mellom Kristin Kirkemo og søsteren Veronica Orderud. Det sier Orderuds advokat Jon Alshus til NTB. Kirkemo og hennes bror hadde rettet arvekrav både mot Per og Veronica Orderud og Veronicas lillesøster.

 • Saksøker Per og Veronica Orderud

  Kristin Kirkemo og broren saksøker Per og Veronica Orderud og Veronicas lillesøster i forbindelse med et arveoppgjør etter halvsøstrenes felles mor. Det skriver VG. Kirkemo og Orderud-paret ble alle dømt for trippeldrapet på Orderud gård i 1999.

 • Veronica Orderud «lurte» mediene

  Drapsdømte Veronica Orderud sier hun har gitt koseintervjuer til norske medier for å rette opp inntrykket etter trippeldrapssaken. Det kommer frem i en bacheloroppgave av Elise Rønnevig Andersen, sitert av VG.

 • Veronica Orderud løslatt

  Veronica Orderud ble løslatt klokken 10 i formiddag, 16 år etter at hun ble dømt til 21 års fengsel for medvirkning til Orderud-drapene. Hun er den siste som løslates av de totalt fire som ble dømt etter drapene.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no