Operasjon Hubris

Oppsummert

Politiet har siktet 40 personer i en stor narkotikaoperasjon og fastslår at store internasjonale nettverk har tette forbindelser til Norge. 21 personer pågrepet i politiets Operasjon Hubris, skriver Dagbladet. Ytterligere 14 personer er siktet.

 • Innførte narkotika til Noreg

  Tre danske statsborgarar er pågripne, sikta for å ha innført store mengder narkotika frå Danmark til Noreg. Éin av personane blei pågripen i Noreg, medan dei to andre blei pågripne i Danmark. Dei vil bli framstilte for varetektsfengsling.

 • Fleire tekne i operasjon Hubris

  Ytterlegare fem personar er arresterte i operasjon Hubris, skriv Kripos i ei pressemelding. Alle fem er sikta for grovt narkotikalovbrot. Dei blir framstilt for varetektsfengsling torsdag 16. mai.

 • 35 siktet i narko-aksjon

  Politiet har siktet 35 personer i en stor narkotikaoperasjon og fastslår at store internasjonale nettverk har tette forbindelser til Norge. 21 personer pågrepet i politiets Operasjon Hubris, skriver Dagbladet. Ytterligere 14 personer er siktet.

 • Nye pågripelser i narkotikasak

  17 personer er nå siktet i narkotikasaken hvor Kripos har gjort flere store beslag av cannabis som de mener kan knyttes til gjengmiljøet i Oslo, skriver VG. Tidligere var ni personer pågrepet. Samlet beslag i operasjon «Hubris» er på ca. 2.9 tonn hasj.

 • Stort narkobeslag i Skiptvet

  Det er funnet 150 kilo med narkotika hos en småbarnsfar i Skiptvet, ifølge Smaalenenes Avis. Beslaget er en del av operasjon Hubris, som har avslørt en innførselsåre for narkotika. I Danmark er det tatt 2,2 tonn i Danmark og i Norge 600–700 kg.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no