Hopp til innhold
Nevada parole hearing for OJ Simpson
Foto: Jason Bean / AFP

O.J Simpson løslates på prøve

Oppsummert

O.J. Simpson løslates på prøve i oktober etter å ha sonet ni år i fengsel for væpnet ran, besluttet en benådningskommisjon i Nevada. 70-åringen ble frikjent for drapet på ekskona Nicole Smith og Ronald Goldman, men dømt for kidnapping og ran i 2008.

 • O.J. Simpson flytter til Las Vegas

  O.J. Simpson, som ble løslatt søndag morgen, flytter nå tilbake til Las Vegas hvor han blir boende i uoverskuelig fremtid, melder AP. Simpson har tidligere sagt at han ønsket å flytte til Florida hvor han har venner og familie.

 • O.J Simpson har meldeplikt i fem år

  Den no 70 år gamle O.J Simpson har sagt at han vil flytte til Florida for å vere i lag med familie og vener etter at han no er sett fri på prøve. Han har meldeplikt til styresmaktene dei neste fem åra. Han er fri etter å ha sona 9 av 33 år.

 • O.J. Simpson vil flytte til Florida

  Etter ni år i fengsel for væpnet ran er O.J. Simpson på vei ut. Nå vil han flytte til Florida for å spille golf og være med venner og familie, skriver AFP. Ifølge fengselet kan Simpson bli prøveløslatt allerede på mandag.

 • Kan bli prøveløslatt neste uke

  O.J. Simpson (70) kan bli løslatt på prøve i Las Vegas allerede førstkommende mandag, sier en talskvinne for fengslet der han soner. Den tidligere amerikanske idrettshelten og skuespilleren har sonet ni år i fengsel for væpnet ran i USA, skriver NTB.

  FILE PHOTO: O.J. Simpson reacts at his parole hearing with attorney Malcolm LaVergne at Lovelock Correctional Centre in Lovelock
  Foto: Reuters Photographer / Reuters

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no