E18 sørover mot Larvikstunnelen.
Foto: Knut Vedeld Hovde / Statens vegvesen

Nye E18

Oppsummert

Statens vegvesen utsetter åpningen av ny firefelts E18-trasé fra Bommestad til Farriseidet i Larvik med «ytterligere noen uker». Det er testing og feilretting på signaler i Larvikstunnellen som er årsak. Åpningen var planlagt til 31. august.

 • Ny E18-motorvei åpnes ved Larvik

  I dag åpner en ny strekning av E18 i Vestfold, fra Bommestad til Sky i Larvik. Strekningen har fire felt og fartsgrensen er 100 km/t. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen står for den offisielle åpningen kl. 19.30.

 • Krevjande design utsett E18-bru

  Ferdigstillinga av Farrisbrua på E18 i Larvik er forseinka. Brua skulle opphavleg ha vore opna denne hausten, men opninga av strekninga på 3 km er utsett til mars 2018. Både forma på brutårna og støypemåten er komplisert, seier prosjektleiaren.

 • Endelig ja til E18

  Regjeringen avviser klagen fra Oslo kommune og sier ja til ny E18 gjennom Bærum. Dermed er planen endelig godkjent. – Dette vil gi bedre trafikkavvikling og mindre luftforurensning langs E18, sier statsråd Bent Høie (H), som er settestatsråd for kommunalminister Jan Tore Sanner fordi Sanner er nabo til veien.

  Ny E18 Ramstadsletta
  Foto: Statens vegvesen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no