Styrtet fly i Katmandu i Nepal
Foto: NAVESH CHITRAKAR / Reuters

Ny flyulykke i Nepal

Oppsummert

Minst 50 mennesker omkomda et fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu. Det var 71 mennesker om bord. Bilder fra flyplassen i Katmandu viser at flyet er totalt utbrent og ødelagt.

 • Kaptein forårsaket flystyrt i Nepal

  Flystyrten som kostet 51 mennesker livet i Nepal i mars i år, ble tilsynelatende forårsaket av en kjederøykende og gråtende flykaptein som fikk et sammenbrudd. Dette går fram av flyhavarikommisjonens utkast til rapport, som ble lekket til AFP mandag.

 • Minst 50 omkom i flybrann i Nepal

  Ifølge myndighetene i Nepal omkom minst 50 mennesker da det brøt ut brann i et passasjerfly av typen Dash 8 fra flyselskapet US-Bangla rett etter landing i Katmandu. Ni mennesker er fortsatt savnet. Ifølge CNN skal flyet ha kommet feil inn for landing.

  Flybrann i Nepal
  Foto: NAVESH CHITRAKAR / Reuters
 • Minst 38 døde i flybrann i Nepal

  Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt.

 • Ny flystyrt i Nepal

  I Nepal har et fly med 11 personer ombord styrtet i fjellene vest i landet. Minst en person er bekreftet omkommet. Flygeren skal ha prøvd å nødlande. Dette er den andre flyulykken på kort tid i Nepal. Onsdag omkom 23 mennesker i en flystyrt.


Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no