NRK Meny
Togpassasjerer Oslo S
Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

NSB

 • NSB-sjefen: – Har ikke nok folk

  Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er enten innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt. Grunnen er at konsernet kvittet seg med for mange ansatte i 2016 og 2017, innrømmer konsernsjef Geir Isaksen i NSB overfor Aftenposten.

  .

 • NSB sa opp mange, mangler folk

  NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk.

 • 9 av 10 tog i rute

  Punktligheten for alle persontog endte på 91 prosent i 2017, til tross for en turbulent høst. Dermed videreføres en positiv trend som har vart siden 2011. Samtidig har det vært en økning i antall avganger og passasjerer, ifølge Bane Nor.

  Pendling Oslo S
  Foto: Per Øyvind Fange / NRK
 • Stabekk-Ski: Tre av ti tog forsinket

  Tre av ti tog på den mest folkerike strekningen Stabekk-Ski var forsinket i august melder NSB. Totalt i august har NSB vært forsinket 1210 timer.

 • NSB laveste punktlighet på flere år

  To av åtte tog på Østlandet er forsinket. – Mange feil på signalanlegg og strømforsyning gjør at punktligheten i august og september er på det laveste nivået på flere år. Det er vi svært misfornøyd med, sier konsernsjefen i NSB, Geir Isaksen.

NSB pressekonferanse

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no