Natalia Strelchenko
Foto: Pressefoto.

Norsk-russisk musiker drept

Oppsummert

Den norsk-russiske konsertpianisten Natalia Strelschenko ble funnet død med hodeskader i sitt Manchester-hjem 30. august. Den 48 år gamle norske ektemannen er dømt til livstid for drapet, med prøveløslatelse tidligst etter 17 år og 174 dager.

 • Dømt til livstid for konedrap

  Den 48 år gamle norske ektemannen til den russiske pianisten Natalia Streltsjenko er dømt til livstid i fengsel, med prøveløslatelse tidligst etter 17 år og 174 dager. Dommeren sier mannen drepte Streltsjenko i et «langvarig og voldsomt» angrep, melder NTB.

 • Norsk musiker funnet skyldig i drap

  Den norske ektemannen (48) er funnet skyldig i å ha drept på den russiske stjernepianisten Natalia Strelle, melder The Guardian. Strelchenko, også kjent som Strelle, ble drept 30. august i Manchester, der hun bodde sammen med sin norske ektemann.

 • Drapssiktet ektemann dømt for vold

  Den siktede ektemannen til den norsk-russiske pianisten Natalia Strelle, som ble funnet drept i Storbritannia mandag denne uken, er tidligere dømt for vold mot henne. Det melder VG. Han skal ha dratt henne etter håret og truet med å drepe henne.

 • Siktet for drap og drapsforsøk

  Politiet i Manchester har siktet den 48 år gamle norske ektemannen for drapet på den norsk-russiske pianisten Natalia Strelle (38). Nordmannen ble tirsdag formelt siktet for drap på kona og for drapsforsøk på en gutt under 17 år.

  Natalia Strelchenko
  Foto: NRK
 • Vurderer å sikte ektemann

  Britisk polit vurderer om de formelt skal sikte Natalia Strelles ektemann for drapet på den norskrussiske pianisten, skriver NTB. Pianisten, som har bodd mange år i Norge, ble funnet med store skader i parets felles hjem i helga, og døde av skadene.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no