Jente kidnappet på Kypros
Foto: EBU

Norsk jente bortført på Kypros

Oppsummert

En fire år gammel norsk jente ble bortført fra en barnehage på Kypros, ifølge kypriotisk politi. Jentas far er etterlyst internasjonalt. Over et halvt år etter at jenta ble kidnappet, skal faren ha inngått en avtale om å melde seg for norsk politi.

 • Kidnappet datter tilbake på Kypros

  Den fire år gamle jenta som i april ble bortført av faren på Kypros er gjenforent med moren, melder VG. Faren hevder at det var moren som kidnappet barnet fra ham i Norge i 2015, men Oslo tingrett har slått at far pliktet å levere datteren tilbake.

 • Bortføringssiktet løslatt

  48-åringen som bortførte sin egen datter fra Kypros ble tirsdag kveld løslatt mot meldeplikt, opplyser politiadvokat Anette Steen til NRK. Politiet etterforsker saken videre, men fant det ikke nødvendig å holde ham i varetekt etter avhør.

 • VG: Kidnappet jente tilbake i Norge

  Den 48 år gamle nordmannen som kidnappet datteren sin (4) på Kypros tidligere i år, har ifølge VG inngått en avtale om at han skal melde seg for norsk politi. 4-åringen kom sammen med faren til et barnehus på Østlandet i dag, melder avisen.

 • Kvinne pågrepet på nytt på Kypros

  Politiet på Kypros har igjen pågrepet en 49-årig nederlandsk kvinne i forbindelse med bortføringen av en norsk-kypriotisk jente. – Hun ble pågrepet sent i går kveld og varetektsfengsles i 3 dager, opplyser politiet. I tillegg sitter en 46-årig mann i varetekt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no