Koreas Summit
Foto: AP

Nord-Korea

Oppsummert

Nord-Korea melder at landet vil legge ned et testanlegg for atomvåpen. Utenlandske eksperter mener dette anlegget ikke lenger er fungerende. Etter en periode med prøveoppskytinger og tøff retorikk mot USA, er tonen nå en annen i forholdet til Vesten.

 • Millionar svelt i Nord-Korea

  FN-ekspertane som besøkte Nord-Korea i mars og april har funne ut at 10,1 millionar menneske ikkje har tilstrekkeleg med mat. FN håper å nå 770.000 barn og kvinner med naudhjelp i løpet av dei neste månadane, skriv NTB.

 • Putin takket ja til invitasjon

  Kim Jong-un har invitert Putin til Nord-Korea etter at de to møttes for første gang denne uken. Putin har takket ja til å møtes igjen. Den nordkoreanske lederen beskriver samtalene med Putin i Vladivostok som åpne og vennlige.

 • Putin møter Kim torsdag

  Russlands president Vladimir Putin skal møte Nord-Koreas leder Kim Jong Un. Møtet finner sted i Vladivostok i Russland på torsdag melder Sky News. De skal blant annet snakke om situasjonen med atomvåpen på Korea-halvøya.

  Laster Twitter-innhold
 • Bekrefter Kims Russland-besøk

  Nord-Korea bekrefter at landets leder skal besøke Russland i nærmeste fremtid. Det er ventet at Kim Jong-un skal møte Vladimir Putin i Vladivostok denne uken. Russiske myndigheter bekreftet sist uke at president Vladimir Putin skal møte Kim.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no