NHOs årskonferanse 2018

Oppsummert

«Verdien av arbeid» er tema for årets konferanse. Statsminister Erna Solberg og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen er blant talerne, i tillegg til administrerende direktør Kristin Skogen Lund i NHO.

 • Enige om verdien av arbeid

  LO og NHO er enige om verdien av arbeid, sier viseadministrerende direktør Ole Erik Almlid i NHO. «Verdien av arbeid» er tema for NHOs årskonferanse.

  Almlid på NHO konferansen
 • Solberg utfordret arbeidsgiverne

  Under NHOs årskonferanse kom statsminister Erna Solberg med konkrete utfordringer til landets arbeidsgivere. – Det er dere som må skape jobbene, sa Solberg.

  Statsminister Erna Solberg på NHO konferansen
 • Kvinnene er en gullgruve for Norge

  – Hvis kvinnene som jobber deltid går over til heltid, er det en gullgruve for Norge, sa statsminister Erna Solberg til NHOs årskonferanse. Solberg sa det er viktig å få flere kvinner i arbeid. Hun påpekte at det er nødvendig å jobbe mer framover.

 • Solberg: – Arbeid er velferd

  – Verdien av arbeid er velferd. Både for Norge og for hver enkelt av oss, sa statsminister Erna Solberg i sin tale til NHOs årskonferanse. Tema for konferansen er «Verdien av arbeid».

 • Følg NHOs årskonferanse

  Næringslivets hovedorganisasjon (NHO) holder i dag sin årlige konferanse. Tema i år er «Verdien av arbeid». Statsminister Erna Solberg er blant de mange deltakerne på konferansen.

Almlid på NHO konferansen
Statsminister Erna Solberg på NHO konferansen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no