Nepal

 • 14 mista livet i ulukke i Nepal

  Minst 14 er døde etter ein buss med pilegrimar på tur køyrde utfor ei skrent i Nepal søndag, melder AFP. 32 passasjerar skal ha vore på bussen då ulukka skjedde. Resten av passasjerane som blei skada er tekne til sjukehus.

 • Tre drepne av bombe i Nepal

  Tre menneske, inkludert ein politimann, blei drepne då ei bombe eksploderte sør i Nepal laurdag. Det melder AFP. Bomba skal ha gått av då politiet kom til staden for å etterforske ein mistenkeleg gjenstand. Det er førebels ukjent kven som står bak.

 • 19 omkom i bussulykke i Nepal

  Dødstallene stiger etter at en buss kjørte av en fjellvei sør i Nepal onsdag. Så langt er 19 personer bekreftet omkommet. Bussen kjørte av veien og falt ned i en kløft ved landsbyen Narapani i Arghakhanchi, 227 km sørvest for Katmandu.

 • Dødstallene stiger i Nepal

  Dødstallene etter det kraftige monsunregnet i Nepal har steget til 43, melder NTB. Det kraftige regnværet har ført til jordskred og flom steder i landet. Myndighetene i landet sier at 24 mennesker fortsatt er savnet.

 • Oppjusterer dødstallene i Nepal

  Minst 27 personer er døde etter at monsunregn har utløst jordskred og skapt flom flere steder i Nepal. 11 personer er skadet og 15 er savnet, skriver NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no