Nepal

 • 31 omkom i bussulykke i Nepal

  I Nepal mistet minst 31 mennesker livet, blant dem 11 barn da en overfylt buss kjørte av veien og havnet i en elv i den sentrale delen av landet, melder Afp. Minst 16 andre ble skadd i ulykken.

 • Talet på døde stig i Nepal

  Talet på døde er oppe i 31 etter bussulukka vest for Katmandu i Nepal laurdag, skriv Reuters. I tillegg er 13 menneske sakna. Overlevande har forklart at bussjåføren var full då bussen køyrde av vegen og ut i ei elv, ifølgje AFP.

 • 19 døde etter bussulukke i Nepal

  19 menneske omkom etter at ein buss køyrde av vegen og ned i ei elv vest for Katmandu i Nepal. Fleire passasjerar som overlevde, har forklart at bussjåføren var full, melder AFP. Politiet leitar no etter sjåføren som stakk av etter ulukka.

 • Minst 47 døde i flom og jordskred

  Tallet på antall omkomne etter flom og jordskred utløst av monsunregn de siste tre dagene i Nepal har nå steget til minst 47. I tillegg er 20 skadd, og flere tusen mennesker har mistet sine hjem, opplyste innenriksdepartementet i Katmandu søndag.

 • Første lokalvalg i Nepal på 20 år

  Innbyggerne i Nepal har for første gang på 20 år stemt i et lokalvalg. Deltakelsen i valget søndag ser ut til å ha vært på minst 70 prosent, anslår valgkommisjonen. Forrige gang nepalerne fikk velge ordførere og andre representanter, var i 1997.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no