NRK Meny
NATO/ Ukraine's Foreign Minister Klimkin and NATO Secretary General Rasmussen attend a NATO-Ukraine foreign ministers meeting in Brussels
Foto: FRANCOIS LENOIR / Reuters

Nato-møte i Brussel

Oppsummert

NATOs medlemsland er samlet i Brussel og skal blant annet diskutere forholdet til Russland og situasjonen i Afghanistan.

 • – Russland misbrukte NATOs tillit

  NATO vil ikke fortsette samarbeidet med Russland som vanlig. Alle sanksjoner blir opprettholdt inntil Russland kan handle i tråd med landets internasjonale forpliktelser sier NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen på en pressekonferanse i Brussel.

 • Pressekonferanse fra NATO-møtet

  NATO-landenes utenriksministere har i dag diskutert alliansens forhold i Russland. Årsaken er Russlands aggressive holdning til krisen i Ukraina.

  Nato-pressekonferanse om Ukraina
 • NATO vil knytte bånd til Georgia

  NATO vil knytte Georgia nærmere forsvarsalliansen, men nevner fortsatt ikke muligheten for en formell medlemskapsprosess, det sa NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen under en pressekonferanse.

 • Etterlyser handling fra Russland

  NATOs forhold til Russland er et av diskusjonstemaene under møtet i Brussel i dag. Storbritannias utenriksminister William Hague sier Ukraina trenger mer enn støttende ord fra Russland.

  William Hague før NATO-møtet
 • Skal vurdere forholdet til Russland

  Generalsekretær Anders Fogh Rasmussen i NATO sier på en pressekonferanse i Brussel i dag at alliansen nå skal vurdere forholdet til Russland. Årsaken er Russlands aggressive holdning til krisen i Ukraina.

  Nato skal vurdere forholdet til Russland
Nato-pressekonferanse om Ukraina
William Hague før NATO-møtet
Nato skal vurdere forholdet til Russland

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no