NRK Meny
Joaquin "El Chapo" Guzman
Foto: Eduardo Verdugo / Ap

Narkobaronen «El Chapo»

Oppsummert

Den meksicanske narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman er arrestert etter å ha vært på flukt fra fengselet han rømte fra. Det kan bli aktuelt for USA å be om utlevering. Skuespilleren Sean Penn intervjuet «El Chapo» før han ble pågrepet i Mexico.

 • Anonym jury i «El Chapo»-rettssak

  En føderal dommer i USA har bestemt at juryen i rettssaken mot narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman skal være anonym. Det skriver NTB. Dommeren sier at en anonym jury er nødvendig for å dempe frykten blant juryens medlemmer.

  Joaquin "El Chapo" Guzman
  Foto: Eduardo Verdugo / AP
 • «El Chapo»-rettssak utsatt

  En føderal dommer i New York besluttet onsdag at rettssaken mot den mexicanske narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman blir utsatt til september. Guzman skulle egentlig for retten i april.

 • «El Chapo» for retten i april 2018

  En føderal dommer i New York besluttet fredag at rettssaken mot narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman starter i april 2018. «El Chapo» ble utlevert til USA i januar, og er blant annet tiltalt for å drive et omfattende internasjonalt narkonettverk.

 • «El Chapo» nekter straffskyld

  Den mexicanske narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman nektet straffskyld i domstolen i New York, der han er tiltalt for å ha smuglet inn hundretusenvis av kilo narkotika. Dersom han blir dømt skyldig, venter en livstidsstraff i et amerikansk fengsel.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no