Hopp til innhold
Avgangstavle på Moss lufthavn Rygge
Foto: Lars H. Pedersen / NRK

Moss Lufthavn Rygge

Oppsummert

Moss Lufthavn Rygge ble stengt 29 oktober 2016 etter å ha vært i drift siden 2007. I april kjøpte investeringsselskapet Jotunfjell Partners alle aksjene i eierselskapet Rygge Sivile Lufthavn AS. De har som mål å gjenåpne flyplassen i 2018 eller 2019.

 • Rygge flyplass til salgs

  Moss Lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser.

  – Det er jo litt trist. Samtidig må vi slå fast at vårt eierskap på Rygge ikke har vært noen suksess, sier talsperson for Jotunfjell Partners, Espen Ettre, til Moss Avis.

  Prisen vil ikke Ettre si noe om.

 • Rygge kan bli korona-testestasjon

  Deler av flyplassterminalen på Rygge skal etter det NRK kjenner til ut leies ut til Moss kommune og brukes som testestasjon for koronasmitte.Det bekrefter ordfører Hanne Tollerud. Avtalen blir presentert for politikerne i formiddag.

  Moss lufthavn Rygge
  Foto: Lars H. Pedersen / NRK
 • Ingen Rygge-åpning ennå

  Moss Lufthavn Rygge i Østfold åpner ikke neste år, slik målet har vært for de nye eierne. Det melder selskapet Rygge Sivile Lufthavn AS i en pressemelding. De har ikke lykkes med å få avtaler med flyselskaper som gir et stort nok passasjergrunnlag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no