NRK Meny
Avgangstavle på Moss lufthavn Rygge
Foto: Lars H. Pedersen / NRK

Moss Lufthavn Rygge

Oppsummert

Moss Lufthavn Rygge ble stengt 29 oktober 2016 etter å ha vært i drift siden 2007. I april kjøpte investeringsselskapet Jotunfjell Partners alle aksjene i eierselskapet Rygge Sivile Lufthavn AS. De har som mål å gjenåpne flyplassen i 2018 eller 2019.

 • Søreide vil ha Rygge i gang

  Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ønsker ny drift av Moss lufthavn Rygge. Den private lufthavnen er viktig for Forsvaret av økonomiske grunner, sier hun. Flyplassen ble lagt ned i fjor, men nye eiere jobber for ny drift fra 2019.

 • Trolig ingen Rygge-åpning før 2019

  Jotunfjell Partners, som er nye eiere av Rygge sivile lufthavn, tror ikke på gjenåpning av flyplassen før i 2019. Det fortalte styremedlem Espen Ettre til Østfoldrådet mandag formiddag. Han sa også at det er viktig å fjerne flypassasjeravgiften for å få lavprisselskaper tilbake på Rygge.

 • Rygge Airport kaster inn håndkleet?

  Rygge Airport AS, som prøvde å skape ny drift på den nedlagte lufthavna, vurderer å avvikle seg selv. Årsaken er at Jotunfjell Partners, som i april overtok driftsselskapet Rygge Sivile Lufthavn og flyplassen, ønsker å satse på egen hånd. Det skriver Dagsavisen Moss Dagblad.

  Moss lufthavn Rygge
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Ny styreleder i RSL

  Toppsjef i selskapet Jotunfjell Partners, Kristoffer Olsen, er innsatt som ny styreleder i Rygge Sivile Lufthavn. Jotunfjell kjøpte i april selskapet som eier Moss lufthavn Rygge.

  Det er foreløpig ikke kjent hvem som blir ny direktør på Rygge etter at Pål Tandberg gikk av i februar.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no