Hopp til innhold
Kvinne tiltalt for å ha tatt livet av datteren sin
Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Mor dømt for drap på datter

Oppsummert

En 28-årig Oslo-kvinne er dømt til åtte års fengsel for å ha drept sin ett år gamle datter. Den britiske nettkjæresten er dømt til ni års fengsel. Barnet døde 10. november 2010. Rettssaken startet i Oslo tingrett 10. mars 2014. Aktor la ned påstand var 16 års fengsel for moren og 18 års fengsel for kjæresten.

  • London-avhør blir avspilt

    Et avhør gjort i London av den tiltalte skal ikke avskjæres som bevis, melder NTB. I avhøret gikk briten langt i å innrømme skyld for medvirkning til forsettlig drap og grov mishandling i saken der en liten jente døde av at moren hold hodet hennes under vann.

  • Nektet straffeskyld for barnedrap

    Verken moren eller hennes britiske tidligere nettkjæreste erklærte straffskyld i barnedrapssaken som tirsdag startet i Borgarting lagmannsrett. De to er tiltalt for forsettlig drap på kvinnens datter, etter å ha dyppet hodet hennes i en bøtte vann.

Den 29 år gamle kvinnen som er tiltalt for å ha druknet sin ett år gamle datter mens kjæresten fulgte med på videolink på internett, innrømmet ikke straffskyld da hun forklarte seg i Oslo tingrett i dag.
Rettssak startet i Oslo i dag

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no