Monstertruck-ulykke i Haaksbergen i Nederland
Foto: VINCENT JANNINK / Afp

Monstertruck-ulykke i Nederland

Oppsummert

Tre mennesker er bekreftet døde etter monstertruck-ulykken i Nederland i ettermiddag. 15 personer er skadet, fem av dem alvorlig, melder NOS. En av de enorme bilene kjørte inn i folkemengden som var samlet for å se en oppvisning.

 • Monster-sjåfør mistenkt for drap

  Sjåføren av en monstertruck som søndag kjørte inn i en folkemengde i Haaksbergen i Nederland slik at tre mennesker døde og 23 ble skadd, er mistenkt for uaktsomt drap. Det er foreløpig ikke tatt ut formell siktelse, melder avisa Volkskrant.

 • Tre døde i bilshow i Nederland

  En tredje person er bekreftet død etter at en monstertruck kom ut av kontroll under et bilshow i byen Haaksbergen i Nederland i går. De som har mistet livet er en gutt, en mann og en kvinne. Ytterligere 23 personer er skadd, fem av dem kritisk.

 • Monstertruck-fører arrestert

  Føreren av monstertrucken som kjørte inn i en folkemengde i Nederland i dag er arrestert. Han blir nå avhørt. Årsaken til ulykken i Haaksbergen er ukjent. Tre personer, minst ett barn, er drept og 15 personer skadet, fem av dem alvorlig.

  Laster Twitter-innhold
 • Video av monstertruck-ulykken

  Et titalls mennesker er skadd og minst tre er døde, etter at en monstertruck mistet kontrollen under en oppvisning i Nederland.

  Tre personer omkom da føreren av en monstertruck mistet kontrollen, slik at det store kjøretøyet kjørte inn i en folkemengde øst i Nederland.
Tre personer omkom da føreren av en monstertruck mistet kontrollen, slik at det store kjøretøyet kjørte inn i en folkemengde øst i Nederland.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no