To personer arrestert i Vinstra etter dødsfall
Foto: Bjørn Berget / Dølen / NTB scanpix

Mistenkelig dødsfall på Vinstra

Oppsummert

En person er funnet død på Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. To personer er pågrepet og siktet for kroppsskade med døden til følge.

 • Skjerper siktelse

  Politiet har skjerpet siktelsen, og ber om fengsling i fire nye uker i saken der en person ble funnet død på Vinstra i august i år. Siktelsen er endret fra kroppsskade med døden til følge til å gjelde skjellig grunn til mistanke om drap.

 • Siktet for drap etter dødsvold

  Politiet mener mannen som ble funnet død i en bolig på Vinstra i Oppland i midten av august, ble kvalt. En mann i 30-årene er siktet for drap. Offeret og mistenkte var naboer. Den siktede mannen ble fredag varetektsfengslet i ytterligere fire uker.

 • Vinstra-siktede var kraftig berusa

  Mannen som er sikta for grov kroppsskade med døden til følge på Vinstra torsdag var kraftig berusa under pågripelsen, ifølge fengslingskjennelsen. Retten mener det er fare for nye voldshandlinger, og lørdag ble han varetektsfengsla i fire uker.

 • Varetektsfengslet for vold

  Mannen i 30-årene som er siktet for vold med døden til følge på Vinstra, er varetektsfengslet i fire uker. Det har VG fått bekreftet fra politiet på Innlandet. Torsdag ble en mann i 60-årene funnet død i sin bolig på Vinstra i Oppland.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no