NRK Meny
Politibil på Torshov i Oslo
Foto: Kaja Figenschou / NRK

Mistenkelig dødsfall på Torshov

Oppsummert

En mann ble funnet død i en bakgård på Torshov i Oslo mandag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. To personer er pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelsemed dødsfølge.

 • Nye fire uker i varetekt

  De to som er siktet etter at en svensk mann i begynnelsen av november ble funnet død på Torshov i Oslo, er varetektsfengslet i fire nye uker. Årsaken er faren for at bevis kan gå tapt, opplyser politiet. De to siktede nekter straffskyld.

 • Vil ikke la seg avhøre av politiet

  Politiet skal gjøre et nytt forsøk på å få avhørt mannen som er siktet, etter at en død mann ble funnet på Torshov i Oslo for en uke siden. En mann og en kvinne er varetektsfengslet, siktet i saken. Den siktede mannen har ikke ønsket å bli avhørt.

 • Varetektsfengsles i fire uker

  De to som er siktet etter funnet av en død mann på Torshov i Oslo mandag, blir begge varetektsfengslet i fire uker. De er pålagt brev- og besøksforbud, delvis isolasjon og medieforbud. Det er nå klart at de to er samboere. De bor i nærheten av der avdøde ble funnet.

 • Krever fire ukers varetekt

  Politiet ber om fire ukers varetekt for de to siktede etter funnet av en død mann på Torshov i Oslo mandag. Fengslingsmøtet starter klokken 14 fredag. Begge de siktede, en iransk mann på 50 år og en norsk kvinne på 30 år, ble pågrepet onsdag og siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no