Michael Jackson
Foto: Leonhard Foeger / Reuters

Michael Jackson

Oppsummert

NRK vil vise dokumentarfilmen der Michael Jackson beskyldes for å ha misbrukt unge gutter seksuelt. I den forbindelse har NRK bestemt seg for fjerne musikken til Michael Jackson i to uker.

 • Mener klipp er bevisst villedende

  Michael Jacksons advokat, Mark Geragos, mener et klipp av ham i dokumentaren «Leaving Neverland» med vilje har blitt vist ute av kontekst. Klippet, som er fra en pressekonferanse, får det til å virke som om Geragos går hardt ut mot Jacksons anklagere og hevder at de kun er ute etter penger. I virkeligheten handlet pressekonferansen om Jacksons søksmål mot et flyselskap melder NME.

  Laster Twitter-innhold
 • – Jacksons datter til sykehus

  Datteren til Michael Jackson, Paris Jackson, har blitt lagt inn på sykehus etter et selvmordsforsøk, melder TMZ. Ifølge TMZ sier familien at selvmordsforsøket delvis er en reaksjon på den svært omdiskuterte dokumentaren «Leaving Neverland».

 • Åtvarar NRK om å sende Jackson-film

  Advokat Per Danielsen åtvarar NRK mot å sende Michael Jackson-dokumentaren «Leaving Neverland» og seier det kan ende med søksmål, skriv Nettavisen. I filmen, som skal visast søndag, blir skulda Jackson for grove overgrep mot to gutar.

 • NRK Snur – fjerner ikke Jackson

  NRK snur og vil nå likevel spille musikken til Michael Jackson. NRK opplyste i går låtene til Jackson ikke skulle spilles i to uker i forbindelse med dokumentaren «Leaving Neverland». Kringkastingssjef Eriksen mener beslutningen var feil.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no