Michael Jackson
Foto: Leonhard Foeger / Reuters

Michael Jackson

Oppsummert

Michael Jackson døde 25. juni 2009, 50 år gammel. Han døde av en overdose av medisinen propofol. HBO laget en film-dokumentar «Leaving Neverland » som anklager Jackson for å ha begått grove overgrep mot to gutter.

 • Fansen minnes Michael Jackson

  Fans og turister samles om stjernen i fortauet på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles for å markere at det er ti år siden Michael Jacksons døde. Mange har også møtt opp ved Jacksons hjem i Holmby Hills, der han døde av en overdose, 50 år gammel.

  Fansen minnes Michael Jackson
  Foto: Reed Saxon / AP
 • Mener klipp er bevisst villedende

  Michael Jacksons advokat, Mark Geragos, mener et klipp av ham i dokumentaren «Leaving Neverland» med vilje har blitt vist ute av kontekst. Klippet, som er fra en pressekonferanse, får det til å virke som om Geragos går hardt ut mot Jacksons anklagere og hevder at de kun er ute etter penger. I virkeligheten handlet pressekonferansen om Jacksons søksmål mot et flyselskap melder NME.

  Laster Twitter-innhold
 • – Jacksons datter til sykehus

  Datteren til Michael Jackson, Paris Jackson, har blitt lagt inn på sykehus etter et selvmordsforsøk, melder TMZ. Ifølge TMZ sier familien at selvmordsforsøket delvis er en reaksjon på den svært omdiskuterte dokumentaren «Leaving Neverland».

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no