Mc-sykkel med skader etter kollisjon
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

MC-ulykker

Oppsummert

Motorsykkelførere dominerer ulykkesstatistikken i sommer.

 • Skadeomfanget er ukjent

  MC-føreren som har kollidert i en fjellvegg ved Brunkebergvegen er våken og blir tatt hånd om av helsepersonell. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, ifølge politiet. Trafikken dirigeres av politiet på stedet.

 • MC-ulykke i Kviteseid

  Nødetatene rykker ut til en motorsykkelulykke ved Brunkebergvegen i Kviteseid. Motorsykkelen skal ha kollidert i en fjellvegg. Ulykken fremstår som alvorlig, skriver politiet på Twitter. Veien er stengt som følge av ulykken.

 • MC-fører kjørte av veien

  En motorsykkelist er skadd etter at han kjørte av veien på E16 ved Masterud i Kongsvinger. Personen ble fraktet til sykehuset i Kongsvinger. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Veien er ryddet og åpen for ferdsel.

 • MC-fører lettere skadet

  Det var en dansk MC-fører som havnet i grøfta i Høydalsmo i Telemark. Han skal ikke være alvorlig skadd. Da nødetatene ankom, satt han i veikanten og klaget over smerter i skuldra.

 • MC-fører stakk av fra ulykke

  En MC-fører stakk fra stedet etter at han kjørte av veien i Hoveræget i Egersund. Føreren ble senere funnet av politiet, og fremstod ruset. Vedkommende blir sjekket på legevakt for blodprøver og helsesjekk, melder Politiet i Egersund på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no