Mc-sykkel med skader etter kollisjon
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

MC-ulykker

 • Dragsykkel-fører til sykehus

  En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad.

  Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen. Til Oppland Arbeiderblad forteller nestleder i Norsk Dragracing Gardermoen, Bjørn Jenssen, at den skadde ble tatt hånd om av helsepersonell, og at han var ved bevissthet. Avisen skriver også at MC-føreren er en mann i 50-årene fra Toten.

  På Twitter, der Øst politidistrikt meldte om ulykken klokken 18.50, opplyser politiet at motorsykkelen ble antent eller eksploderte i hastighet på lukket bane – og at MC-føreren ble fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus. (©NTB)

  I en tidligere versjon av denne meldingen skrev vi at MC-føreren var død. Feilen er rettet opp.

 • MC-ulykke på E134

  Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på E134 i Heddal. Én motorsykkel skal være involvert. Føreren av motorsykkelen skal være våken, men skadeomfanget er uvisst.

 • MC-fører til sykehus etter ulykke

  En motorsykkel og en personbil har kollidert på Valebøvegen i Skien, opplyser politiet. Det skal være tre personer involvert i ulykken. MC-føreren er kjørt med ambulanse til sykehus med ukjent skadeomfang. De to andre er uskadet. Fører av personbilen fikk førerkortet beslaglagt.

 • Omkom i MC-ulykke i Kristiansand

  En mann i 30-årene døde i en motorsykkelulykke på E18 i Kristiansand lørdag.

  Det er ikke er indikasjoner på at andre kjøretøy var involvert i ulykken. Motorsykkelen havnet i autovernet mellom Travparken og Dyreparken lørdag ettermiddag.

  Krimteknikere fra politiet og mannskap fra Statens vegvesen jobbet på stedet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no