Hopp til innhold
Mc-sykkel med skader etter kollisjon
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

MC-ulykker

 • To til sykehus etter bilulykke på Notodden

  En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken.

  Føreren av motorsykkelen, en ung mann i tenårene, er blitt tatt med av ambulanse til sykehus. Politiet opplyser til NTB at han er alvorlig skadd, men at tilstanden er stabil.

  I tillegg er en passasjer i en av bilene fløyet til Ullevål sykehus. Mannen ble først betegnet som alvorlig skadd, men klokken 01.29 natt til søndag opplyser Sørøst politidistrikt at han ikke betraktes som alvorlig skadd.

  Tre andre personer er sendt til legevakten.

 • Alvorlig bilulykke på Notodden

  En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. Føreren av motorsykkelen er ikke bevisst. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst. Føreren av motorsykkelen får helsehjelp på stedet.

 • MC-fører alvorlig skadd

  En mann på motorsykkel er alvorlig skadd etter å ha kjørt av veien ved Fredrikstad. Det melder politiet på Twitter. Føreren fikk legebehandling på stedet. Han ble senere kjørt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus.

  – Det var ingen vitner til ulykken, men vi er i kontakt med vitner som kom til etter at dette skjedde, sier operasjonsleder Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt til NTB.

 • MC-fører skadd i utforkjøring

  En motorsyklist er fraktet til sykehus etter at han kjørte av veien og inn i et gjerde på Radøy i Nordhordland, melder Vest politidistrikt. MC-føreren ble kastet av sykkelen i ulykken, men var bevisst da nødetatene ankom. Skadeomfanget utover det er uavklart, opplyser politiet.

 • MC-fører til sykehus etter ulykke

  Motorsykkelføreren som ble etterlyst etter en trafikkulykke i Nome i Telemark, er funnet på et sykehus der han får behandling, opplyser politiet. De skriver på Twitter at han har skader i en arm, men at skaden ikke framstår som alvorlig. Det var en bil og en motorsykkel som kolliderte ved Ulefoss.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no