pr9-Z8-TqKM
Foto: Wason Wanichakorn / AP

Masseskyting i Thailand

Oppsummert

Flere personer ble skutt og drept i en masseskyting nordøst i Bangkok. Over 30 ble skadd. Etter rundt 16 timer ble gjerningsmannen drept av sikkerhetspolitiet inne på et kjøpesenter i byen Korat.

 • Thailands konge betaler begravelser

  Kong Maha Vajiralongkorn av Thailand betaler begravelsene til de 29 som ble drept i masseskytingen i helgen. En soldat skjøt rundt seg på et kjøpesenter nordøst i landet etter å ha drept en overordnet, en vakt og besøkende ved et buddhistisk tempel.

 • Tente lys og ba for ofrene

  Flere hundre møtte søndag opp for å tenne lys og be bønner for de 29 som ble drept og 57 som ble såret i masseskytingen i den thailandske byen Korat.

  pr9-Z8-TqKM
  Foto: Wason Wanichakorn / AP
 • 27 døde – 57 såret i masseskytingen

  Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha sier masseskytingen i Korat i Thailand er uten sidestykke og at motivet skal være problemer knyttet til et hussalg. 27 mennesker er drept, inkludert gjerningsmannen, og 57 er såret.

 • Gjerningsmann på frifot

  Natt til søndag var situasjonen i Korat i Thailand uavklart etter at en soldat forskanset seg på et kjøpesenter etter å ha skutt og drept minst 20 mennesker. Motivet er ennå ikke kjent.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no