NRK Meny

Massegrav funnet i Mexico

 • Opptøyer i Mexico

  I delstaten Guerrero i Mexico har folk tent på biler og kastet brannbomber på statlige bygninger. Opptøyene skjer at myndighetene sier de tror noen kan ha blitt leid inn til å drepe en gruppe med 43 studenter i september.

 • Ofre i massegrav i Mexico identifisert

  Ti av de tolv ungdommene som ble bortført på høylys dag i Mexico by i mai, er identifisert etter å ha blitt funnet i en massegrav.

  Bortføringen har skapt frykt blant byens innbyggere om at voldelige narkotikagjenger er i ferd med å innta hovedstaden.

 • Døde i massegrav i Mexico indentifisert

  Fem meksikanske ungdommer som ble kidnappet i mai, er blant de døde som er funnet i en massegrav utenfor Mexico by, melder NTB.

  Ungdommene ble kidnappet fra en bar i Zona Rosa-området i sentrum av byen, et livlig område som er populært blant turister.

  Pårørende sørger over nyheten om at bortførte ungdommer er funnet i en massegrav utenfo Mexico by.
  Foto: Edgard Garrido / Reuters
 • Fant kidnappingsofre i massegrav

  Levninger etter 13 mennesker er funnet i en massegrav utenfor Mexico by. Myndighetene begynte å undersøke om funnet har sammenheng med kidnappingen av tolv unge mennesker i mai. Nå er fem av kroppene i massegraven identifisert som noen av de som ble kidnappet, melder AP.

 • Massegrav funnet i Mexico

  Levninger av sju personer er funnet gravd ned i en park utenfor Mexico by. Myndighetene undersøker hvorvidt funnet har sammenheng med bortføringen av tolv unge mennesker i mai. Episoden sjokkerte byens innbyggere, som i stor grad har vært skånet for den narkotikarelaterte volden i landet.LES MER


Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no