NRK Meny
Politet har sikret åstedet
Foto: Øzgur Tufan

Mann skutt på Oppsal

Oppsummert

En mann i 50-årene ble skutt på Oppsal i Oslo tirsdag. En jevnaldrende mann er pågrepet. Hendelsen skjedde i Løypeveien på Oppsal. Den skadde ble fraktet til sykehus. Onsdag døde han av skadene, ifølge politiet.

 • Drapstiltalt nekter å forklare seg

  Mannen som er tiltalt for overlagt drap på en 57-åring på Oppsal vaktmestersentral i november 2014 nekter å forklare seg for politiet. Mannen ble skutt i hodet på jobb av 54-åringen. Han døde senere av skadene på Ullevål sykehus.

 • Forlenget isolasjon

  Mannen som er siktet for å ha skutt og drept en mann på Oppsal i slutten av november, fikk i dag to ukers forlenget isolasjon i varetekt.
  Oslo tingrett avgjorde i dag at 53-åringen må sitte isolert i varetekt fram til 24. desember.

 • – Drap fremstår som likvidering

  Bistandsadvokaten til de etterlatte etter mannen som ble drept på Oppsal i Oslo tirsdag mener hendelsesforløpet fremstår som en ren likvidering, sier advokat Olle Nohlin til VG.

 • 50-åring varetektsfengslet

  Mannen som er drapssiktet etter skytingen på Oppsal i Oslo tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon i to uker. Mannen samtykket til fengslingen onsdag.

Innsatsleder Svend Bjelland forteller at en mann i 50-årene kritisk skadet etter å ha blitt skutt på Oppsal i Oslo. Mannen er sendt til sykehus.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no