Politisperring i Tønsberg etter at en person ble skutt på Kilen
Foto: Philip Hofgaard / NRK

Mann skutt og drept i Tønsberg

Oppsummert

33 år gamle Bård Lanes døde etter å ha blitt skutt ved Kilen i Tønsberg 20. april. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter å ha blitt sett på overvåkningsbilder.

 • Forlenger fengsling av drapssiktet

  En 25-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg, er varetektsfengslet i fire nye uker. 25-åringen ble identifisert og pågrepet etter at politiet offentliggjorde en video fra handelsområdet Kilen der drapet skjedde 20. april.

 • Utelukker ikke flere pågripelser

  Selv om tre menn er varetektsfengslet for drapet på Bård Lanes i Tønsberg, holder politiet muligheten åpen for at andre kan stå bak. Mennene som er fengslet, er siktet for drap eller medvirkning til drap. De nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

 • Drapssiktet ble fengslet

  Den 29 år gamle mannen som er siktet for medvirkning til drapet i Tønsberg, er varetektsfengslet i fire uker. 29-åringen er sammen med to andre siktet etter at Bård Lanes ble skutt og drept 20. april. Mannen skal de to første ukene sitte i isolasjon. 29-åringen nekter å ha noe med drapet å gjøre.

 • Ny mann pågrepet etter drap

  En tredje mann er pågrepet for medvirkning til drap på Bård Lanes i Tønsberg. Mannen ble pågrepet onsdag uten dramatikk og fremstilles for varetektsfengsling i fire uker i morgen. Han ble først pågrepet av politiet etter brannen i en bil på Sem, som knyttes til drapssaken, og deretter løslatt. To personer er fra før varetektsfengslet for medvirkning til drap.

 • Pågrepet for medvirkning til drap

  Nok en mann er pågrepet for medvirkning til drap på Bård Lanes i Tønsberg. Mannen ble pågrepet i går uten dramatikk og fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Han ble først pågrepet av politiet etter brannen i en bil på Sem og deretter løslatt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no