Svolvær politiaksjon
Foto: Jens Andre M. Birkeland

Mann skutt i Svolvær

Oppsummert

En mann ramlet i sjøen etter å ha blitt skutt på kaia i Svolvær i Nordland natt til lørdag. Mannen ble ikke livstruende skadd. En mann i 50-årene er siktet for grov kroppsskade og overtredelse av våpenloven.

 • Ber om nye åtte uker etter skyting

  I dag holdes nytt fengslingsmøte for mannen i 50-årene som natt til 10. november avfyrte flere skudd mot en annen mann på åpen gate i Svolvær. – Vi vil begjære åtte uker varetektsfengsling, opplyser politiinspektør Steffen Ravnåsen til Lofotposten. Mannen er siktet for drapsforsøk.

  Svolvær politiaksjon
  Foto: Jens Andre M. Birkeland
 • Siktet blir videre fengslet

  Mannen som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt en mann i Svolvær den 10. november, ble mandag videre varetektsfengslet. Det melder Lofotposten. Mannen er fengslet i fire nye uker på grunn av fare for gjentakelse, opplyser politiet.

 • Fikk melding om uregistrert våpen

  Politiet fikk tips i vinter om at mannen som er siktet etter skyteepisoden i Svolvær hadde et uregistrert våpen, melder Lofotposten. Saken ble nedprioritert og det var ikke hjemmel for å gjennomføre ransaking, opplyser politiet til avisa.

 • Mann mistenkt for skyting avhørt

  Etter flere mislykkede forsøk har politiet søndag lykkes med å avhøre mannen som er siktet for å ha skutt en annen mann på kaia i Svolvær i Nordland. Politiet mener at de etter avhøret vet litt mer om bakgrunnen for hendelsen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no