Bergen Politikammer
Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Mann siktet for overgrepsbilder

Oppsummert

En barnehageansatt i 20-årene i Bergen er varetektsfengslet, etter å ha blitt siktet for besittelse av overgrepsbilder av barn. Det er ikke kommet frem indikasjoner på at mannen har begått fysiske overgrep mot barn.

  • – De ansatte fikk sjokk

    Det var tøft for de ansatte i den aktuelle barnehagen å bli informert om saken. – Det var vanskelig for dem å få vite at en av dem de har arbeidet sammen med, og hatt tillitt til, er tatt for å være i besittelse av seksualiserte bilder av barn. Det var mange som var berørte og mange som ble lei seg, sier kommunaldirektør Anne-Marit Presterud til NRK. I morgen vil den aktuelle barnehagen være ekstra bemannet. – De ansatte fikk et sjokk i dag så i morgen må vi være der for å støtte opp, sier Presterud.

  • Vil ikke kommentere skyldspørsmål

    Forsvarer til siktede Marie Hessen Jacobsen har snakket med sin klient. – Jeg kan ikke gi noen kommentar utoverat hanforholder seg til siktelsen og den informasjonen politiet har gått ut med, sier Maria Hessen Jacobsen til NRK.

  • Vil ikke kommentere skyldspørsmål

    Maria Hessen Jacobsen, forsvarer for mannen i 20-årene som er siktet for besittelse av overgrepsbilder av barn, sier til VG at hun har snakket med klienten. – Jeg har ingen kommentar til spørsmålet om skyld eller hvordan han har det.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no