Politiet rykket ut på aksjon i Lyngdal.
Foto: Lars Rekaa / Lyngdals avis

Mann siktet for drap i Lyngdal

Oppsummert

En mann er siktet for forsettlig drap på en eldre kvinne i Lyngdal i Agder. Kvinnen ble funnet død i sitt hjem torsdag 6. mai. Det er en relasjon mellom den siktede og avdøde, opplyser politiet.

 • – Psykiatritilbudet er ikke bra nok

  Advokat Brynjar Meling stiller spørsmål til psykiatritilbudet i Norge etter drapet i Lyngdal forrige uke, skriver Lister24. Meling retter ikke kritikk mot fagkompetansen, men tror det har med økonomi og ressurser å gjøre.

  Brynjar Meling
  Foto: Ole Andreas Bø / NRK
 • Sendt til psykiatrisk

  Mannen som er siktet for drapet på sin 88 år gamle mor i Lyngdal, ble fredag innlagt på psykiatrisk avdeling ved Sørlandet sykehus. Politiet mener han kan ha vært psykotisk da handlingen skjedde.

 • Drapssiktet varetektsfengslet

  Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag.

  – Han varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. Det er ingen restriksjoner, så ingen brev- og besøksforbud, sier politiinspektør Liv Versland Seland i Agder politidistrikt til NTB.

 • Frigir navn på avdøde i Lyngdal

  Kvinnen som ble funnet død i en bolig i Lyngdal torsdag, er 88 år gamle Aud Opsahl fra Lyngdal. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Kvinnens sønn er siktet for drap.

En mann er siktet for drap etter at en eldre kvinne er funnet død på en adresse i Lyngdal.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no