Anne Alræk Solem og Sturla Henriksbø
Foto: NRK

Mann siktet for bestillingsdrap

Oppsummert

Ein norsk statsborgar i 60-åra er arrestert er sikta for å ha bestilt drapet på kona si i Pakistan. Han er også sikta for å ha planlagt to andre drap. Mannen har bodd i Norge i over 40 år.

 • Siktet for å ha planlagt nytt drap

  Norskpakistaneren som er siktet for å bestilt drapet på sin 40 år gamle kone i Pakistan i mai i fjor, er siktet for å ha planlagt enda et drap. Mannen er nå siktet for å ha planlagt tre drap, skriver VG.

 • Har budd i Noreg i over 40 år

  Mannen som er sikta for både å ha bestillt drapet på kona si i Pakistan, og for å ha medverka til drapsforsøk på to andre, har budd i Noreg i over 40 år. Mannen og den no avdøde kona gifta seg i 2006 og dei hadde to born, skriv TV 2.

 • Tryggingsvakt skaut kona

  Mannen i 60-åra som vart arrestert i Oslo i dag skal ha betalt ei tryggingsvakt i Lahore i Pakistan for å skyte kona si, seier politiet. Tryggingsvakta seier at han fekk omlag 700 kroner for drapet, men hevdar han var lova omlag 6600 kroner.

 • Mann arrestert for bestillingsdrap

  Ein norsk statsborgar i 60-åra er arrestert og sikta for å ha bestilt drapet på ektefellen sin i Pakistan. Det melder Oslo Politidistrikt. Mannen er og sikta for medverknad til drapsforsøk på to andre personar.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no