Hopp til innhold
Kristiansand
Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Mann drept i Kristiansand

Oppsummert

Politiet i Agder etterforsker et drap på en mann i 60-årene med iransk opprinnelse i Kristiansand. Mannens kone er siktet for drapet.

  • Kona tilstår drap på ektemann

    Kvinnen som er siktet på drapet på sin ektemann, tilstår drapet, opplyser påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar under en pressekonferanse torsdag. Det var i februar at mannen i 60-årene med iransk opprinnelse ble funnet drept på Hånes i Kristiansand.

  • Drapssiktet kone varetektsfengslet

    Siktede kvinnen som i går ble pågrepet og fremstilt for varetektsfengsling, er i Kristiansand Tingrett varetektsfengslet i inntil fire uker med brev- og besøksforbud i hele perioden, opplyser politiet.

  • Drapssiktet kvinne avviser anklager

    Kvinnen som er siktet for å ha drept sin ektemann i Kristiansand i februar, nekter befatning med saken. – Hun begjærer seg løslatt og har ment hele tiden etter drapet at hun ikke har hatt noen befatning med det, sier kvinnens forsvarer Harald Stabell.

  • Kvinne pågrepet for drap

    Kona til mannen som ble funnet drept på Hånes i Kristiansand i februar, er pågrepet og siktet for drapet. Kvinnen ble avhørt i går, og i dag vil politiet be om at hun varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no