Politiet har startet etterforskning etter funn av en død person i Askim søndag kveld.
Foto: Freddie Larsen

Mann drept i Askim

Oppsummert

Christian Halvorsen ble søndag 12. juli funnet drept i sin egen hage i Askim. Obduksjonsrapporten viser at han døde som følge av skuddskader. To menn er siktet for drap eller medvirkning til drap.

 • Blir sittende i varetekt

  Borgarting lagmannsrett har avvist fengslingsankene for de to mennene som er siktet for drapet i Askim. Søndag er det tre uker siden 43 år gamle Christian Halvorsen ble funnet død i sin egen hage. Samboeren forsøkte gjenoppliving, uten hell.

 • Varetektsfengsles i fire uker

  Den 49 år gamle mannen, som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Christian Halvorsen fra Askim, varetektsfengsles i fire uker. Det har Fredrikstad tingrett bestemt, bekrefter hans forsvarer, Tor Fagermo Sæter, til NTB.

 • Ber om fire uker i varetekt

  Politiet ber om fire ukers varetektsfengsling for den 49 år gamle mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Christian Halvorsen fra Askim. Mannen ble løslatt fra torsdag. Politiet mener at de nå har bedre grunnlag for fengsling.

 • Vert framstilt for fengsling

  Den 49 år gamle mannen som er sikta for drap eller medverknad til drap i Askim, vert framstilt for fengsling laurdag kl. 10. Mannen har tidlegare vore arrestert og fengsla, men vart tysdag lauslaten. Han vart arrestert igjen natt til fredag.

 • Arrestert på nytt etter Askim-drap

  Den 49 år gamle mannen som blei lauslaten tysdag trass i to siktingar knytte til Askim-drapet, har blitt arrestert på nytt. Dette er grunna nye bevis, seier politiadvokat Yvonne Schilling til VG. Mannen er sikta for drap eller medverknad til drap.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no