Hopp til innhold
Politiet har startet etterforskning etter funn av en død person i Askim søndag kveld.
Foto: Freddie Larsen

Mann drept i Askim

Oppsummert

Christian Halvorsen ble søndag 12. juli funnet drept i sin egen hage i Askim. Obduksjonsrapporten viser at han døde som følge av skuddskader. To menn er siktet for drap eller medvirkning til drap.

 • – Det gikk av et skudd ved et uhell

  Den 33 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Christian Halvorsen har forklart at han skjøt han ved et uhell. – Han har ifølge han selv ikke begått noe forsettlig drap, men dette vil mer se ut som et uaktsomt drap., sier mannens forsvarer.

 • Kvinne pågrepet for bevispåvirkning

  En 38 år gammel kvinne ble onsdag morgen pågrepet i forbindelse med drapet på Christian Halvorsen. Kvinnen er ikke siktet i drapssaken, men for bevispåvirkning ved å ødelegge en gjenstand som kan ha betydning som bevis i saken.

 • Erkjenner befatning med drap

  En av mennene som er siktet for drapet på Christian Halvorsen i Askim i august erkjenner befatning med drapet i avhør med politiet, skriver politiet. Mannen erkjenner ikke straffskyld. Drapsvåpenet, et skytevåpen, ble funnet av dykkere i et tjern.

 • Sjøforsvaret bistår i våpen-søk

  Sjøforsvaret bistår nå i søket etter drapsvåpenet som ble brukt til å ta livet av Christian Halvorsen (43) i Askim i juli, melder VG. Mandag startet søket i et tjern i nærheten av Askim sentrum. Politiet tror søket vil ta en ukes tid.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no