NRK Meny

Mann døde etter kanovelt

Oppsummert

En mann mistet livet etter en kanoulykke i Grue i Hedmark fredag ettermiddag. Han ble flydd i luftambulanse til Ullevål sykehus, men livet stod ikke til å redde. To andre passasjerer var med i ulykken, men kom seg trygt til land.

 • Døde etter drukningsulykke

  Mannen som ble funnet livløs etter kanovelten på innsjøen Skasen i Grue fredag ettermiddag, døde i kveld av skadene, opplyser pressevakta ved Oslo Universitetssjukehus. Mannen ble fløyet med luftambulanse til OUS, men livet sto ikke til å redde.

 • Kritisk for mann etter kanovelt

  Tilstanden er kritisk for mannen som veltet i en kano i Grue i Hedmark fredag. Mannen ble funnet flytende i sjøen da redningspersonell kom til stedet. De to andre som veltet kom seg til trygt til land. Mannen er nå på Ullevål sykehus.

 • Sendt til Ullevål etter kanovelt

  Mannen som er skadd etter en kanovelt på Skasen i Grue er sendt til Oslo universitetssjukehus med luftambulanse. Det sier operasjonsleder Trond Sulen ved politiet i Hedmark. De to andre som var involvert i ulykken kom seg fra ulykken i god behold.

 • Gjennoppliving etter kanovelt

  Tilstanden er alvorlig for en mann etter en kanovelt på Skasenden i Grue fredag ettermiddag. Vedkommende får nå livreddende førstehjelp på stedet. De to ande personene som var invovlert i ulykken kom seg i land på egenhånd.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no