Laster kart, vennligst vent...

Mann døde av skudd under revejakt

Oppsummert

En 26 år gammel mann ble skutt i forbindelse med revejakt, og døde av skadene, melder politiet i Troms. Hendelsen fant sted i Balsfjord 28. februar. En 41-åring er tiltalt for uaktsomt drap. Begge to er fra Balsfjord.

 • Tiltalt for uaktsomt drap i Troms

  En 41 år gammel mann er tiltalt for uaktsomt drap etter at et skudd han trodde han skjøt mot en rev traff en 26 år gammel mann som døde umiddelbart, skriver Nordlys. Den tiltalte mannen har tidligere forklart at han trodde han var alene på jakt.

 • Tiltalt for uaktsomt drap

  En mann i 40-årene er tiltalt for uaktsomt drap etter jaktulykka i Balsfjord i Troms i februar i år. Obduksjonsrapporten viser at 26 år gamle Mads Håvard Larsen døde momentant etter at han ble skutt i
  hodet av en annen mann som også drev revejakt i samme område.

 • Ferdig å etterforske jaktulykken

  Politiet har nå ferdigstilt etterforskningen etter jaktulykken i Balsfjord. I mars i år ble 26 år gamle Mads Håvard Larsen skutt og drept under revejakt. 41-åringen som skjøt er siktet for uaktsomt drap. Saken skal nå oversendes til påtaleansvarlig som skal vurdere om mannen skal tiltales etter ulykka.

 • Usikre på varmesøkende sikte

  Ifølge forsvareren til den siktede 41-åringen som skjøt og drepte Mads Håvard Larsen (26) skal han ha brukt en håndholdt termisk kikkert. Det er politiet usikre på om er lovlig eller ikke, skriver VG. – Om siktet som ble brukt er ulovlig eller ikke er en del av etterforskningen, sier regionlensmann, Andreas Nilsen til avisa.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no