NRK Meny
Madeleine McCann
Foto: Ap

Maddie-forsvinningen

Oppsummert

Tre år gamle britiske Madeleine McCann forsvant fra ferieboligen i Praia da Luz i Algarve i Portugal 3. mai 2007. Foreldra var en stund mistenkt i saken. I 2013 gjenopptok politiet etterforskningen.

 • Etterlyser mulig mann

  Britisk politi har oppdaget tolv hendelser mot fem jenter i perioden 2004 til 2010. De etterlyser nå en mulig mann som kan knyttes til Maddie-saken, og har blant annet publisert bilder av ei t-skjorte. – Vi må finne ut identiteten til denne mannen, sier etterforskningsleder Andy Redwood i Metropolitan Police i ei pressemelding.

  Skjorte i Maddie-etterlysning
  Foto: Metropolitan Police
 • Politiet leter etter konkret mann

  Det britiske politiet bekrefter onsdag at de leter etter en konkret mann i Madeleine McCann-saken. Mannen skal ha overfalt fem andre unge britiske jenter på ferie i Portugal, skriver CNN. Madeleine McCann forsvant i Portugal i 2007.

 • Åpner Maddie-saken på nytt

  Portugisisk politi gjenopptar etterforskningen etter britiske Madeleine McCann, som forsvant i 2007. Familien tror funnene av hvite barn i ulike rom-leire har ført til gjenopptagelsen, sier familien til AFP.

  Madeleine McCann
  Foto: Ap
 • – Portugisisk politi ønsker å gjenåpne Madeleine-saken

  Lokale medier melder at politiet i Portugal kommer til å begjære Madeleine-saken gjenopptatt torsdag, melder Sky News. Ifølge Daily Mirror er bakgrunnen nye bevis i saken.

 • 2.400 Madeleine-tips

  Britisk politi har fått inn over 2.400 telefoner og eposter etter et nytt program om den forsvunne jenta Madeleine McCann. I Tyskland kom det inn over 500 tips etter at foreldrene fortalte om forsvinningen på TV.

Espen Aas følger Maddiesaken

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no