Lufthansa
Foto: Christof Stache / AFP

Lufthansa

 • Ny sparepakke i Lufthansa

  Det kriserammede flyselskapet Lufthansa presenterte en ny sparepakke, som går hardt ut over sjefer og administrativt ansatte, melder NTB. 20 prosent av alle ledere, og ytterligere 1000 personer med administrative oppgaver sies opp.

 • Lufthansa sier ja til redningspakke

  Aksjonærer i det tyske flyselskapet Lufthansa har med stort flertall sagt ja til redningspakke på nærmere 100 milliarder kroner. Redningspakken som er på 9 milliarder euro har blitt framforhandla av Lufthansa, den tyske regjeringa og EU, skriver NTB.

 • Ryanair klager på Lufthansa-støtte

  Flyselskapet Ryanair går til EU-domstolen for å hindre at en konkurrent mottar milliarder i krisestøtte. EU-kommisjonen sier ja til at Lufthansa kan få 9 milliarder euro fra den tyske staten for å redde selskapet fra kollaps under koronakrisen.

 • Mot redning for Lufthansa

  Det kriserammede flyselskapet Lufthansa kan bli reddet i dag, etter at EU-kommisjonen har godkjent redningspakken fra den tyske regjeringen. Også en av de største aksjonærene har snudd og støtter pakken, der regjeringen overtar 20 prosent av aksjene.

 • Lufthansa-ansatte godtar lønnsstopp

  Det tyske flyselskapet Lufthansa og de kabinansattes forening Ufo er enige om en avtale de mener vil spare 500 millioner euro. Avtalen innebærer lønnsstopp, reduserte flytimer, ordninger for tidligpensjon og ubetalt permisjon.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no