LO og NHO er blitt enige i lønnsoppgjøret

Lønnsoppgjøret 2017

Oppsummert

LO og NHO er blitt enige i vårens lønnsoppgjør i privat sektor. Oppgjøret omfatter rundt 170.000 LO-medlemmer og 16.500 YS-medlemmer i privat sektor. Totalt vil om lag 20 prosent av disse arbeidstakerne få lavlønnstillegg. Rammen er på 2,4 prosent.

 • Fare for streik ved Bodø lufthavn

  Dersom LO Stat og Spekter ikke kommer til enighet i mekling innen natt til lørdag, blir det streik i den sivile flytrafikken. Om det blir streik vil all trafikk til og fra Bodø lufthavn stoppe opp fra mandag 10. juli klokka 10.00.

 • Enige om årets lønnsoppgjør

  Tirsdag kveld ble Industri Energi og Norsk olje og gass enige om årets lønnsoppgjør for oljeservice. Partene ble blant annet enige om et generelt tillegg på 7.166 kroner, og én krone i natt- og skifttillegg for ansatte i oljeservice.

 • Ansatte i Kreftforeningen i streik

  19 sykepleiere som er ansatt i Kreftforeningen går ut i streik mandag. Norsk Sykepleierforbund og Kreftforeningen klarte ikke å bli enige om en tariffavtale før meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til fredag, melder NTB.

 • Pensjonistene vil ikke skrive under

  Pensjonistforbundets Jan Davidsen vil ikke signere protokollen i forbindelse med trygdeoppgjøret som regulerer inntektene til landets pensjonister.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no