Hopp til innhold
lønnsoppgjør
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Lønnsoppgjøret 2015

Oppsummert

26. mars ble NHO og LO enige om lønnsoppgjeret etter at delegasjonane møtte kvarandre til forhandlingar. 30. april kom det til enighet i oppgjørene for de kommune- og statsansatte.

  • Frykter pensjonister vil få mindre

    Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson vil endre beregningsreglene for 690.000 alderspensjonister. Det kan bety at de får mindre å rutte med etter årets lønnsoppgjør og i årene fremover, hvis ikke noe gjøres.

  • Brot i flygar-forhandlingar i SAS

    Flygarane i Norsk Cockpitforbund har brote forhandlingane med SAS om ein ny tariffavtale, og saka går no til mekling. Det er varsla plassoppseiing for 309 flygarar, melder LO og Norsk Cockpitforbund i ei pressemelding.

  • Enighet i kommuneoppgjøret

    Partene i kommuneoppgjøret kom til enighet torsdag formiddag, bortsett fra Akademikerne som fortsatt vurderer det siste tilbudet. Natt til torsdag ble det også enighet for de ansatte i staten.

  • YS Kommune: - Rom for lønnstillegg

    ‑ YS Kommune mener at våre medlemmer må få sin rettmessige del av verdiskapningen i samfunnet, sier Erik Kollerud, leder for YS Kommune (YS K). Lønnsoppgjøret i KS-området startet torsdag formiddag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no