Hopp til innhold

Livløs mann funnet i bil i Oslo

  • Fikk trolig et illebefinnende

    Mannen som ble funnet livløs i en bil i Oslo, fikk trolig et illebefinnende. – Vi antar at mannen fikk et illebefinnende. Opplysninger om mannen og gjennopplivingsforsøket tyder på det, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NRK.

  • – Jobber med å sikre spor på stedet

    – Nå jobber vi med å sikre spor og avhøre vitner på stedet. Vi har også satt i gang en rundspørring i blokkene rundt parkeringsplassen, sier Nordve til NRK. Hun sier også at de har identifisert vedkommende.

  • – Det var noe blod på mannen

    – Det ble forsøkt gjenoppliving på stedet. Nå er han kjørt til sykehus for videre gjenopplivingsforsøk. Det var noe blod på vedkommende, sier Nordve om den livløse mannen som ble funnet i en bil på Hasle søndag ettermiddag.

  • Undersøker hendelsen

    En mann ble i 15-tiden funnet livløs og blodig i en bil ved Hasle T-banestasjon i Oslo. Innsatsleder Hanne Nordve i Oslo politidistrikt sier at de undersøker hendelsen. – Vi vet ikke om det er sykdom eller noe kriminelt som ligger bak, sier hun.

  • Bevisstløs mann i bil på Hasle

    Politiet i Oslo melder om at en mann er funnet blodig og bevisstløs i en bil ved Hasle T-banestasjon. Helsepersonell er på stedet, og politiet jobber utfra vitneopplysninger, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NRK.

    Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no