Hopp til innhold
Levinger funnet i Vår Frelses Gravlund
Foto: ANDREAS DE BRITO JONASSEN / NRK

Lik i kum på Vår Frelsers Gravlund

Oppsummert

Onsdag 17. juni gjorde politiet et funn av en død person i en kum ved Vår Frelsers Gravlund i Oslo. Funnet ble gjort i forbindelse med søk i en savnetsak, men personen er ikke identifisert. Én person er mistenkt for befatning med avdøde etter døden.

 • Identifisert som savnet kvinne

  Politiet bekrefter at det er Jeanette Wig Steen som ble funnet på Vår Frelsers gravlund onsdag 17. juni 2020. Hun har vært savnet siden 2017. Per nå er det ikke noe som tilsier at hun døde som følge av en kriminell handling, opplyser politiet.

 • Fortsatt ikke identifisert avdøde

  Politiet jobber fortsatt med å få stadfesta sikker identitet på avdøde som ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo forrige uke. En mann er mistenkt for å ha gjemt liket, men ikke for å ha gjort noe som kan ha ført til at personen døde.

 • Mistenkt for å ha gjemt liket

  Politiet bekrefter at personen som er mistenkt for befatning med avdøde etter døden er den samme som opplyste om hvor liket lå. Han er mistenkt for å ha fraktet den avdøde til Vår Frelsers Gravlund, men skal ikke ha noe med selve dødsfallet å gjøre.

 • En mistenkt for befatning med avdød

  Politiet melder at en person er mistenkt for befatning med den avdøde som ble funnet i en kum på Vår Frelsers Gravlund tidligere i uken, etter døden. Politiet behandler fremdeles saken som et dødsfall med ukjent dødsårsak.

 • Person i kum fremdeles ukjent

  Personen som ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo er fremdeles ikke identifisert. – Vi håndterer fremdeles dødsfallet som et dødsfall med ukjent dødsårsak, sier Anne Alræk Solem i politiet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no