Hopp til innhold

Leksehjelp

 • Oslo gransker leksehjelp-støtte

  Utdanningsetaten i Oslo har startet granskning av kommunal støtte til leksehjelp, skriver Aftenposten. Ifølge avisen var det ikke spor av leksehjelp da kommunen kom på kontroll til Det Islamske Kultursenter som har fått nær én million kroner.

 • Vil forby overnatting på SFO

  SV vil forby barn å overnatte i lukkede SFO-tilbud. Den siste tiden har Aftenposten laget flere saker om Det Islamske Kultursenter som bl.a. har tilbud i Oslo. Der overnatter barn i menighetslokaler i forbindelse med koranundervisning og leksehjelp.

 • Vurderer å kreve tilbakebetaling

  Utdanningsetaten i Oslo har i år gitt 95 000 kroner til organisasjonen Tyrkisk Hjelpe og støtteforening for å drive leksehjelp. Etter stikkeprøver fant ikke utdanningsetaten tegn til noen form for leksehjelp, skriver Aftenposten.

 • Kan miste støtte til leksehjelp

  Tyrkisk hjelpe- og støtteforening har fått 95.000 kroner i støtte til leksehjelp. To uanmeldte stikkprøver viste imidlertid ingen tegn til leksehjelp, skriver Aftenposten. Utdanningsetaten i Oslo vurderer nå å kreve støtten tilbake.

 • Flere bruker privat leksehjelp

  De siste årene har det vært en kraftig økning i privatundervisning her i landet. Svært mange barn og foreldre ønsker privat leksehjelp. På 4 år har omsetningen for de tørste firmaene i bransjen gått fra 10 millioner kroner til 27 millioner kroner.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no