Jordskred i Mocoa i Colombia
Foto: CESAR CARRION / AFP

Leirskred og flom i Colombia

Oppsummert

Over 300 mennesker er døde etter at det gikk jordras i Mocoa i Putumayo-provinsen sørvest i Colombia natt til lørdag etter dager med kraftig regn. Mange er fortsatt savnet.

 • 16 døde i flom

  Det har blitt bekreftet at ytterliggere fem mennesker har mistet livet etter flom og jordskred i Colombia. Dermed har 16 mennesker har mistet livet i natt, ifølge Røde Kors. Gjenoppbygningen etter jordskredene, som har tatt over 300 liv, fortsetter.

 • 11 døde i flom i Colombia

  Flom og jordskred har ført til 11 nye dødsfall i Colombia, ifølge Røde Kors. Samtidig fortsetter gjenoppbygningen etter jordskred som har tatt over 300 liv. Det fryktes at dødstallene kan stige. Minst 20 personer er fortsatt savnet.

 • 290 døde etter skredene i Colombia

  Antallet omkomne i flom- og skredkatastrofen som rammet Macao sør i Colombia har steget til 290. I tillegg til de omkomne ble ytterligere 332 mennesker skadd i jordskredene og flommen som begravde den colombianske byen..

 • 245 døde i Colombia

  Myndighetene i landet har oppjustert tallet på døde i de katastroferammede områdene til 254, og 43 barn er blant de omkomne. President Juan Manuel Santos sier at tallene er foreløpige. Han har erklært unntakstilstand i byen Mocoa, i Putumayo.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no