FAMILIETRAGEDIE: – Politiet kan bekrefte at saken gjelder et ektepar i 40/50-årene. Dette er en tris
Foto: Eivind Marcelino

Kvinne skutt og drept i Gran

Oppsummert

En kvinne ble drept i sitt eget hjem i Gran i Oppland. Mannen innrømmer å ha drept henne, men hevder det var et vådeskudd. Han ble først siktet for uaktsomt drap, men politiet har utvidet siktelsen til forsettlig drap.

 • Drapssiktet livstruende skadet

  Hadelendingen som er siktet for å ha skutt og drept sin kone i januar ble funnet livstruende skadet i Gjøvik fengsel tirsdag kveld, skriver Avisa Hadeland. Fengselsleder Hans Grøndahl sier til avisa at det ser ut som han har fått tak i en kniv ved å bryte opp en låst skuff på kjøkkenet. Ifølge sykehuset skal tilstanden til mannen være stabil.

 • Vil be om fire uker til

  Fredag er det nytt fengslingsmøte i saken der en mann er siktet for forsettlig drap på en kvinne i Gran. Politiet vil be om ytterlige 4 uker varetektsfengsling. Saken er fortsatt under etterforskning og politiet avventer svar på undersøkelser fra Kripos.

 • Utvider siktelsen etter skudd

  Siktelsen mot mannen som traff sin kone med et skudd på Gran på Hadeland i januar, er utvidet fra uaktsomt til forsettlig drap, skriver politiet i en pressemelding. Mannen har tidligere forklart at hun ble drept av et vådeskudd.

 • Høyesterett skal avgjøre varetekt

  Lagmannsretten mener at politiet ikke har grunnlag for å holde den drapssiktede mannen fra Gran i varetekt, melder avisa Hadeland. Mannen er siktet for uaktsomt drap etter at han drepte kona i sitt eget hjem med det ham mener er et vådeskudd.

 • VG: Skjøt kona som ville gå fra ham

  Dagen før det angivelige vådeskuddet gikk av i parets bolig på Gran i Oppland og drepte kona, skal hun ha gitt beskjed om at hun ville gå fra ham. Det skriver VG. Opplysningene om ekteskapsproblemene skal være en vesentlig del av etterforskingen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no